✔  Altijd veilig verwijderd

✔ Professionele aanpak

✔ Voor schuren, stallen en loodsen

 

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat het asbest dak op uw stal, schuur, loods of een ander type gebouw kan vervangen in de omgeving van Arendonk of Turnhout? Reken op de alles-in-één-service van De Kempen Asbestverwijdering. Ons personeel verwijdert de asbest golfplaten op uw pand en installeert direct een nieuw dak op een efficiënte en transparante wijze. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

 

 

Laat uw asbest dak vervangen door een ervaren team dicht bij Turnhout

U wilt een asbest dak op uw pand in Turnhout of elders in België uiteraard zo snel mogelijk laten vervangen. Onze vakbekwame medewerkers gebruiken hun ervaring, kennis en gespecialiseerd materiaal graag om het asbest dak op uw pand in of nabij Turnhout veilig en efficiënt te vervangen. Wij volgen hierbij het volgende stappenplan:

  • We stellen een duidelijke asbestinventarisatie op, waarin staat om welke vorm asbest het gaat en welke maatregelen u kunt nemen.
  • Hierna maken wij een overzichtelijk plan van aanpak.
  • We volgen het plan van aanpak om het asbest te verwijderen.
  • Indien gewenst vervangen we de asbest golfplaten op het dak van uw pand nabij Turnhout met nieuwe golfplaten.

Wij zijn te allen tijde flexibel en klantgericht gedurende de uitvoer van dit stappenplan.

Asbestsanering Kempen In Actie 2
Asbest Verwijderen

Ga veilig en verantwoord te werk

Wij nemen altijd de geldende richtlijnen in acht wanneer we het asbest dak bij u in Arendonk, Turnhout of elders in België vervangen. Het asbest vormt hierdoor geen gevaar voor ons, maar ook niet voor u. Heeft u nog vragen over onze service? We beantwoorden ze graag als u ons contacteert via het contactformulier of als u belt naar +31 6 534 7 5940.

Asbest verwijderen? Neem contact op met Jacq!

0031 6 534 7 5940 Mail ons