✔  Altijd veilig verwijderd

✔ Professionele aanpak

✔ Voor schuren, stallen en loodsen

Het is verstandig én zelfs verplicht om asbest te laten verwijderen uit uw dak of gevel in Arendonk, of elders in de regio Turnhout, door een ervaren specialist. Het opruimen van asbest moet met grote zorg en speciaal materiaal gebeuren wegens het gevaar voor de gezondheid. De Kempen Asbestverwijdering heeft veel ervaring met het veilig en efficiënt verwijderen van asbest uit panden in Turnhout en de rest van België. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

 

 

Asbest laten verwijderen door ons ervaren team 

Reken op de expertise van ons asbestverwijderingsbedrijf als u asbest wilt laten verwijderen. Wij gaan grote projecten niet uit de weg, u schakelt ons namelijk ook in voor het opruimen van golfplaten met asbest in schuren, stallen, loodsen en andere gebouwen in België en Nederland. U geniet van onze efficiënte en flexibele service en correcte werkwijze wanneer u ons inschakelt voor het opruimen van asbest.

Laat ons asbest opruimen en uw dak vervangen

U doet niet enkel beroep op ons om asbest te laten verwijderen en opruimen, wij staan namelijk ook voor de renovatie van uw gebouw klaar. Na het opruimen van de golfplaten met asbest wilt u hoogstwaarschijnlijk vervangende golfplaten. Wij verzorgen deze als onderdeel van onze totaalservice. U ontvangt hierdoor direct nieuwe, asbestvrije golfplaten die wij, na het verwijderen van het oude dak, monteren. Wij verzorgen eventueel ook een geïsoleerd metalen dak. 

Asbestsanering Kempen In Actie 2
Asbest Verwijderen

Contacteer ons en ontdek onze dienstverlening

Wacht niet langer met het laten verwijderen en opruimen van asbest in uw panden schakel ons in voor een deskundige asbestverwijdering. Wij werken met een vast, ervaren team dat volgens de geldende richtlijnen te werk gaat en duidelijk communiceert bij het opruimen van het asbest. Wilt u meer weten over onze service en prijzen? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31 6 534 7 5940.

Asbest verwijderen? Neem contact op met Jacq!

0031 6 534 7 5940 Mail ons