✔  Altijd veilig verwijderd

✔ Professionele aanpak

✔ Voor schuren, stallen en loodsen

 

Asbest laten verwijderen uit uw dak of gevel in Arendonk of elders in de regio Turnhout is een aanzienlijke klus. Het opruimen van asbest moet natuurlijk met grote zorg gebeuren en vereist daarom ook gespecialiseerd materiaal. Wegens het gevaar voor de gezondheid moet het opruimen van asbest bovendien in vele gevallen gebeuren door een erkende asbestverwijderaar. Doe daarom een beroep op het team van De Kempen Asbestverwijdering uit Arendonk. Wij hebben veel ervaring met het veilig en efficiënt verwijderen van asbest uit woningen, loodsen en schuren in Turnhout en de rest van België.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

 

 

Asbest laten verwijderen door ons ervaren team in en rondom Turnhout

Als u asbest wilt laten verwijderen, rekent u op de expertise van ons asbestverwijderingsbedrijf in Arendonk, nabij Turnhout. Wij zijn gespecialiseerd in het opruimen van golfplaten met asbest in schuren, stallen, loodsen en andere gebouwen in Nederland en België. Grote projecten gaan we dus zeker niet uit de weg! Daarbij geniet u van onze efficiënte en flexibele service en een correcte werkwijze voor het verwijderen van deze gevaarlijke stof. Bovendien doet u niet enkel beroep op ons voor het laten verwijderen en opruimen van asbest in omgeving Turnhout, ook voor de renovatie van uw gebouw staan wij voor u klaar. U geniet bij ons namelijk van een totaalservice. Na het opruimen van de golfplaten met asbest op uw dak, heeft u natuurlijk wel een nieuwe dakbedekking nodig. Ook dit onderdeel kan De Kempen Asbestverwijdering voor u verzorgen. Zo ontvangt u meteen nieuwe, asbestvrije golfplaten die we aansluitend na het verwijderen van het oude dak monteren. Ook een geïsoleerd metalen dak kunnen wij verzorgen.

Asbestsanering Kempen In Actie 2
Asbest Verwijderen

Bel en ontdek onze dienstverlening

Wacht niet langer met het laten verwijderen van asbest in uw huis of bedrijfsgebouw in de omgeving van Turnhout en schakel onze experts in voor een deskundige asbestverwijdering. We werken met een vast en ervaren team dat steeds correct te werk gaat en duidelijk communiceert. Wilt u meer weten over onze service en prijzen? Neem dan snel contact op via het contactformulier of bel naar +31 6 534 7 5940.

Asbest verwijderen? Neem contact op met Jacq!

0031 6 534 7 5940 Mail ons