✔  Altijd veilig verwijderd

✔ Professionele aanpak

✔ Voor schuren, stallen en loodsen

 

Als u asbest wilt laten verwijderen uit uw dak of gevel, rekent u op een ervaren en erkende firma uit Arendonk, nabij Turnhout. De Kempen Asbestverwijdering is een van de weinige erkende bedrijven voor het verwijderen van asbest in de Belgische en Nederlandse Kempen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen beroep doen op onze expertise om asbest deskundig weg te laten halen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

 

 

Asbest bij uw pand laten verwijderen door onze ervaren firma uit omgeving Turnhout

Onze firma in Arendonk, in de buurt van Turnhout, heeft een ruime expertise op het gebied van het verwijderen van asbest bij bedrijven in België en Nederland. Daarbij zijn we gespecialiseerd in grote projecten vanaf 350 m², zoals het verwijderen en opruimen van asbest uit stallen, schuren en loodsen. Als u asbest laat verwijderen door onze firma uit Arkendonk, nabij Turnhout, geniet u van een uitstekende service. In tegenstelling tot sommige bedrijven werken we namelijk steeds met ons eigen personeel dat efficiënt en veilig te werk gaat om asbest te verwijderen. 

Ervaar ons uitgebreide diensteverlening

Wanneer u beroep doet op onze firma, ontvangt u een service die uitgebreider is dan enkel het verwijderen van asbest uit uw woning of pand in Arendonk, Turnhout of elders in België of Nederland. Ook het opstellen van een asbestinventarisatie van uw bedrijfsgebouw verzorgen we namelijk voor u. Een dergelijke inventarisatie maken is sinds 1993 verplicht voor alle bedrijven waar een vermoeden bestaat dat er asbest aanwezig is. Hierin moet worden vermeld welke vorm de asbest aanneemt en welke maatregelen u neemt om uw werknemers te beschermen tegen blootstelling aan losse asbestvezels. Onze firma kan deze inventarisatie vervolgens gebruiken om een plan van aanpak op te stellen voor het verwijderen van de asbest uit uw woning of bedrijfspand in de omgeving van Arendonk of Turnhout. Ook na het verwijderen van asbest mag u op ons rekenen. Indien gewenst plaatsen we meteen nieuwe, asbestvrije golfplaten op uw dak. 

Asbestsanering Kempen In Actie 2
Asbest Verwijderen

Reken op onze ongeëvenaarde totaalservice

Doe een beroep op de totaalservice van De Kempen Asbestverwijdering die weinig andere bedrijven kunnen evenaren en laat ons het asbest uit uw bedrijfspand verwijderen. We vertellen u graag meer over onze dienstverlening en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31 6 534 7 5940.

Asbest verwijderen? Neem contact op met Jacq!

0031 6 534 7 5940 Mail ons