✔  Altijd veilig verwijderd

✔ Professionele aanpak

✔ Voor schuren, stallen en loodsen

U laat asbest op een deskundige wijze verwijderen uit uw dak of gevel door een ervaren en erkende firma uit Arendonk, in de omgeving van Turnhout. De Kempen Asbestverwijdering is een van de weinige erkende bedrijven voor het verwijderen van asbest in de Belgische en Nederlandse Kempen. Zowel particulieren als bedrijven uit de omgeving van Turnhout doen beroep op de expertise van onze firma om asbest deskundig te laten verwijderen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

 

 

Asbest in uw pand laten verwijderen door onze ervaren firma dicht bij Turnhout

Onze firma in Arendonk, in de buurt van Turnhout, heeft een ruime expertise op het gebied van het verwijderen van asbest bij bedrijven en particulieren in België en Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in grote projecten vanaf 350 m², zoals het verwijderen en opruimen van asbest uit stallen, schuren en loodsen van bedrijven. U ervaart uitstekende service wanneer u onze firma uit de omgeving van Turnhout asbest laat verwijderen. Ons personeel gaat namelijk efficiënt en veilig te werk.

Ervaar onze uitgebreide dienstverlening

U ervaart uitgebreide service wanneer u onze firma inschakelt om asbest uit uw pand in de omgeving van Turnhout of elders in België of Nederland te verwijderen. Ons stappenplan is als volgt:

Het opstellen van een asbestinventarisatie is sinds 1993 verplicht voor alle bedrijven waar een vermoeden bestaat dat er asbest aanwezig is. Wij vermelden hierin welke vorm het asbest aanneemt en welke maatregelen u neemt om uw werknemers te beschermen tegen blootstelling aan losse asbestvezels. 

 

Asbestsanering Kempen In Actie 2
Asbest Verwijderen

Reken op onze ongeëvenaarde totaalservice

Doe beroep op onze service die maar weinig andere bedrijven kunnen evenaren en schakel onze firma in om asbest te verwijderen uit uw pand in of nabij Turnhout. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of bel naar +31 6 534 7 5940. We vertellen u graag meer over onze dienstverlening en onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 

Asbest verwijderen? Neem contact op met Jacq!

0031 6 534 7 5940 Mail ons