✔  Altijd veilig verwijderd

✔ Professionele aanpak

✔ Voor schuren, stallen en loodsen

 

Als u nog asbestplaten heeft liggen in uw loods, schuur of huis België of Nederland laat u deze het liefst zo snel mogelijk verwijderen door een erkende asbestsaneerder uit Arendonk, nabij Turnhout. Wanneer vezels loskomen van asbest golfplaten, vormen deze namelijk een aanzienlijk risico voor de volksgezondheid. Het laten verwijderen en afvoeren golfplaten (asbestplaten) en andere materialen met asbest wordt daarom best uitgevoerd door een erkend bedrijf uit Arendonk, nabij Turnhout. Reken daarom op expertise van De Kempen Asbestverwijdering.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

 

 

Asbestplaten veilig verwijderen en afvoeren in de omgeving van Turnhout

Hoewel het pas tegen 2034 verplicht is om asbestplaten te laten verwijderen in Turnhout en de rest van België is het een goed idee om hier alvast mee te starten. Wanneer de golfplaten een zekere leeftijd bereiken, beginnen ze namelijk af te breken waarbij gevaarlijke asbestvezels vrijkomen en kan uw gezondheid aangetast worden. Om dit te vermijden, kunt u de golfplaten met asbest op het dak van uw schuur, loods of ander gebouw laten afvoeren door onze experts. Wij verwijderen met veel zorg en met behulp van gespecialiseerd materiaal de asbestplaten of andere asbesthoudende materialen in onder andere Turnhout en de rest van België. Ook het afvoeren van de asbest golfplaten laat u over aan onze experts. Wij voeren deze af in platenzakken of containers naar het containerpark of een andere vergunde inrichting die dit materiaal veilig verwerkt.

Asbestsanering Kempen In Actie 2
Asbest Verwijderen

Uitstekende service en aan scherpe prijzen

Ook na het verwijderen en afvoeren van de golfplaten met asbest (asbestplaten) rekent u op onze uitstekende dienstverlening in de gehele regio rondom Arendonk en Turnhout. Bij De Kempen Asbestverwijdering geniet u namelijk van een alles-in-één-service. Zo plaatsen we, indien u dat wenst, meteen ook een nieuw dak van asbestvrije golfplaten. Bij al onze diensten profiteert u bovendien van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor subsidie voor asbestverwijdering? Neem dan zeker contact met ons op! Bel +31 6 534 7 5940 of vul het contactformulier op onze website in.

Asbest verwijderen? Neem contact op met Jacq!

0031 6 534 7 5940 Mail ons