✔  Altijd veilig verwijderd

✔ Professionele aanpak

✔ Voor schuren, stallen en loodsen

Het is verstandig om asbestplaten zo snel mogelijk te verwijderen uit uw loods, schuur of huis in Turnhout of elders in België of Nederland. Asbestvezels vormen namelijk een aanzienlijk risico voor de volksgezondheid. U laat asbest golfplaten en asbestplaten het best verwijderen en afvoeren door een erkend bedrijf uit Arendonk, nabij Turnhout, zoals De Kempen Asbestverwijdering.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

 

 

Asbestplaten veilig verwijderen en afvoeren in de omgeving van Turnhout

De regelgeving in Turnhout en de rest van Vlaanderen verplicht het verwijderen van alle asbestplaten voor 2039. Het is echter zeer verstandig om nu al te beginnen met het afvoeren van asbest golfplaten. Uw gezondheid wordt namelijk aangetast wanneer er asbestvezels vrijkomen, wat vaak het geval is bij oudere asbestplaten. Laat het verwijderen en afvoeren van asbest golfplaten en andere asbestplaten over aan de experts van onze firma nabij Turnhout. Wij beschikken namelijk over gespecialiseerd materiaal, zoals platenzakken of containers, waardoor de platen veilig kunnen worden vervoerd naar een locatie waar deze worden verwerkt.

Asbestsanering Kempen In Actie 2
Asbest Verwijderen

Ervaar onze uitstekende service voor een scherpe prijs

U geniet ook na het verwijderen en afvoeren van golfplaten met asbest en andere asbestplaten van onze dienstverlening in de regio Arendonk en Turnhout. Het is namelijk ook mogelijk om ons in te schakelen om een nieuw dak te plaatsen. Waar u ons ook voor inschakelt, u profiteert te allen tijde van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of over de mogelijkheid op subsidie? Neem dan zeker contact met ons op! Bel naar +31 6 534 7 5940 of vul het contactformulier op onze website in.

Asbest verwijderen? Neem contact op met Jacq!

0031 6 534 7 5940 Mail ons