✔  Altijd veilig verwijderd

✔ Professionele aanpak

✔ Voor schuren, stallen en loodsen

Het is verstandig om asbestplaten zo snel mogelijk te verwijderen uit uw loods, schuur of huis in Turnhout of elders in België of Nederland. Asbestvezels vormen namelijk een aanzienlijk risico voor de volksgezondheid. Wanneer asbest in uw golfplaten zit, laat u de asbestplaten het best verwijderen en afvoeren door een erkend bedrijf uit Arendonk, nabij Turnhout, zoals De Kempen Asbestverwijdering.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

 

 

Asbestplaten veilig verwijderen en afvoeren 

De regelgeving van Vlaanderen verplicht het verwijderen van alle asbestplaten voor 2034. Het is echter verstandig om nu al te beginnen met het afvoeren van het asbest in uw golfplaten. Uw gezondheid wordt namelijk aangetast wanneer er asbestvezels vrijkomen, wat vaak het geval is bij oudere asbestplaten. Laat het verwijderen en afvoeren van golfplaten met asbest en andere asbestplaten over aan de experts van onze firma. Wij verwijderen asbest voor bedrijven en particulieren. Wij beschikken over gespecialiseerd materiaal, zoals platenzakken of containers, waardoor we de golfplaten met asbest veilig kunnen afvoeren naar een locatie voor verwerking.

Asbestsanering Kempen In Actie 2
Asbest Verwijderen

Ervaar onze uitstekende service voor een scherpe prijs

U geniet ook na het verwijderen en afvoeren van golfplaten met asbest en andere asbestplaten van onze dienstverlening. Het is namelijk ook mogelijk om ons in te schakelen om uw dak te vervangen. Waar u ons ook voor inschakelt, u profiteert te allen tijde van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of over de mogelijkheid op subsidie? Neem dan zeker contact met ons op! Bel naar +31 6 534 7 5940 of vul het contactformulier op onze website in.

Asbest verwijderen? Neem contact op met Jacq!

0031 6 534 7 5940 Mail ons