Subsidie  Asbesverwijderen

In de meeste gemeenten in de Kempen kan men gebruik maken van de subsidie-regeling die momenteel actueel is in het kader van de asbestafbouwprojecten van (voormalig) minister Schauvliege.     
                                                      
Dit is een regeling waarbij de gemeenten in samenwerking met OVAM en IOK  asbestzakken (tot 80 m2) en voor grotere projecten een 15m3 container met containerbigbag erbij beschikbaar stellen en ook komen plaatsen en weer ophalen.  En dit aan een sterk gereduceerd tarief. (platenzakken ca €. 30,- en volle container aan  ca €. 180,-)
 
Voor grotere schuren (vanaf 300 m2 ) kan Asbestsanering de Kempen voor U de golfplaten demonteren en in de container plaatsen. U hoeft dan enkel de kosten voor demontage te betalen en het sterk gereduceerde tarief voor de stortkosten.
Wij kunnen in een container van 15m3 ongeveer een dak van 800 m2 inpakken. De kosten voor het demonteren van een dak van 800 m2 door De Kempen asbestverwijdering bedragen tussen de €. 3,- en €. 5,- per m2 ex btw afhankelijk van de situatie ter plaatse.
 
Voor plaatsing van de container moet u contact opnemen met uw gemeente. Ook wij kunnen dit voor U verzorgen.
 
Vooralsnog is er geen subsidieregeling voor meer m2 te verwijderen maar het is interessant om  nu alvast van deze gunstige regeling van de gemeente gebruik te maken.

Asbest verwijderen? Neem contact op met Jacq!

0031 6 534 7 5940 Mail ons