✔  Altijd veilig verwijderd

✔ Professionele aanpak

✔ Voor schuren, stallen en loodsen

 

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor subsidie voor asbestverwijdering in uw woning of pand in of nabij Turnhout? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U schakelt ons daarnaast in voor het veilig verwijderen van de asbesthoudende materialen in uw pand. De Kempen Asbestverwijdering uit Arendonk is namelijk een erkende asbestverwijderaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

 

 

Heb ik recht op subsidie voor asbestverwijdering in Turnhout?

De Vlaamse overheid zet zich in om tegen 2034 alle daken en gevels met asbest te hebben verwijderd, vanwege het risico dat deze vormen voor de volksgezondheid. Asbestverwijdering moet vaak gebeuren door een erkend bedrijf, waardoor het een kostelijke zaak is. Vandaar dat er subsidies zijn ingevoerd voor asbestverwijdering in België, bijvoorbeeld in Turnhout. U denkt bijvoorbeeld aan financiële steun voor:

  • Vlaamse scholen
  • Particulieren
  • Bedrijven

Vlaamse scholen doen beroep op de OVAM (Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij). De steun voor particulieren en bedrijven heeft niet de vorm van subsidie, maar zijn asbestafbouwprojecten van uw lokale bestuur. De meeste gemeentes in de Kempen hebben een dergelijk project waarbij u voor een goedkoper tarief asbestcementen afval in platenzakken of containers laat ophalen.

Asbestsanering Kempen In Actie 2
Asbest Verwijderen

Ontdek onze uitstekende dienstverlening

Heeft u een subsidie aangevraagd voor de asbestverwijdering in uw huis of pand in of nabij Turnhout? Laat ons bedrijf uit Arendonk het asbest in uw dak of gevel op een veilige wijze verwijderen. Na het uitvoeren van een asbestverwijdering, schakelt u ons ook in voor het plaatsen van een nieuw dak. U laat de volledige renovatie uitvoeren door één specialist. Wilt u meer weten over de subsidie of wilt u een asbestinventarisatie of asbestverwijdering laten uitvoeren bij u in Turnhout? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31 6 534 7 5940.

Asbest verwijderen? Neem contact op met Jacq!

0031 6 534 7 5940 Mail ons