✔  Altijd veilig verwijderd

✔ Professionele aanpak

✔ Voor schuren, stallen en loodsen

 

De federale arbeidswetgeving verplicht het opstellen van een asbestinventarisatie voor elk gebouw waar personeel werkt in Turnhout of daarbuiten. Dit geldt in Vlaanderen voor elk gebouw waar een vermoeden van asbesthoudende materialen bestaat. De Kempen Asbestverwijdering uit Arendonk, nabij Turnhout, stelt graag een nauwkeurige asbestinventarisatie voor u op en verwijdert de asbesthoudende materialen op een veilige wijze.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

 

 

Wat houdt een asbestinventarisatie voor uw bedrijf in Turnhout in?

Een asbestinventarisatie is een document dat beschrijft welke asbesthoudende materialen er in uw bedrijfsgebouw in of nabij Turnhout aanwezig zijn. Wij stellen bovendien vast in welke staat de materialen zich bevinden en verlenen advies over het verwijderen en beheren van deze materialen. Er zijn twee soorten asbestinventarisatie voor uw pand nabij Turnhout of elders in België:

  • De destructieve inventarisatie
  • De niet-destructieve inventarisatie

Het verschil tussen beide soorten is het feit dat bij een destructieve inventarisatie ook de niet direct waarneembare plekken worden gecontroleerd op de aanwezigheid van asbest. Hiervoor worden bijvoorbeeld wanden of vloeren beschadigd. Deze asbestinventarisatie wordt opgesteld voor er onderhouds-of renovatiewerken gebeuren in uw gebouw in of nabij Turnhout.

Asbestsanering Kempen In Actie 2
Asbest Verwijderen

Schakel ons in voor een professionele inventarisatie

Wij stellen vanuit Arendonk, nabij Turnhout, op vakkundige wijze een correcte asbestinventarisatie voor u op. Wij kijken hierbij ook of u in aanmerking komt voor subsidie voor de asbestverwijdering. Wij verzamelen hiervoor op voorhand de technische informatie over de plannen, opbouw en geschiedenis van het pand. Hierna voeren we een grondige inspectie uit. Indien gewenst, gaan we vervolgens aan de slag om de asbesthoudende materialen veilig en efficiënt te verwijderen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan door te bellen naar +31 6 534 7 5940 of vul ons contactformulier in. 

Asbest verwijderen? Neem contact op met Jacq!

0031 6 534 7 5940 Mail ons