✔  Altijd veilig verwijderd

✔ Professionele aanpak

✔ Voor schuren, stallen en loodsen

Wilt u de golfplaten op het dak van uw woning of pand laten vervangen door asbestvrije golfplaten door een erkende asbestverwijderaar uit Arendonk, in België? De Kempen Asbestverwijdering heeft een ervaren, gespecialiseerd team dat u graag van dienst is met een asbestverwijdering en het plaatsen van een nieuw dak. Het is aangenaam dat u te maken heeft met één partij voor de gehele renovatie van uw dak. Ontdek onze dienstverlening en vraag een offerte aan voor het vervangen van golfplaten door een asbestvrije variant bij u in België.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

 

 

Laat uw golfplaten op deskundige wijze vervangen door een expert uit België

Besluit u om een offerte aan te vragen omdat u ons bedrijf uit België in wilt schakelen om uw oude golfplaten te vervangen door nieuwe, asbestvrije golfplaten? U ervaart in dat geval een deskundige, grondige werkwijze gebaseerd op het volgende stappenplan:

  • Allereerst stellen wij een complete asbestinventarisatie op. Hierin staat beschreven over welke asbesthoudende materialen het gaat.
  • Vervolgens stellen wij op basis van deze informatie een plan van aanpak op.
  • Hierna gaan wij aan de slag om de golfplaten op het dak van uw pand in België te verwijderen en te vervangen door nieuwe asbestvrije golfplaten.

U profiteert van deze volledige dienstverlening tegen een scherpe prijs, zeker wanneer u recht heeft op subsidie. Ontdek het nu en vraag een vrijblijvende offerte aan voor het vervangen van golfplaten bij ons in België. 

Asbestsanering Kempen In Actie 2
Asbest Verwijderen

Schakel ons in om nieuwe golfplaten te plaatsen

Laat uw oude golfplaten op professionele wijze vervangen door asbestvrije golfplaten en vraag een vrijblijvende offerte aan bij een erkende asbestverwijderaar uit Arendonk, in België. Wij zorgen ervoor dat de asbesthoudende materialen volgens de geldende richtlijnen worden verwijderd en afgevoerd, zodat de gezondheid van u en uw werknemers niet langer in gevaar is. Wij plaatsen vervolgens nieuwe, volledig asbestvrije golfplaten op het dak van uw pand in België. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor nieuwe golfplaten door te bellen naar +31 6 534 7 5940 of vul het contactformulier van onze organisatie uit België in. Wij horen graag van u.

Asbest verwijderen? Neem contact op met Jacq!

0031 6 534 7 5940 Mail ons